Å definere sin egen virkelighet

Det er mange som har behov for å motta personlige kanaliseringer, eller reading, som det også kalles. Det kan være god hjelp hvis man føler seg usikker og i behov av veiledning. Og det finnes så mange rikt begavede mennesker som gjerne ønsker å hjelpe. Men før eller senere må man ta imot ansvaret, privilegiet å være den som selv definerer sin virkelighet. Før eller senere må man ta kommandoen, og bli kaptein på sitt eget skip. Hva ligger i dette? – Jo det betyr at man ikke lenger skylder på andre, eller skylder på omstendigheter, men selv tar det fulle ansvar for hvem man er på godt og vondt. Det betyr å godta seg selv og sitt liv slik det er, for selv å velge kurs med denne posisjonen som utgangspunkt. Men enhver kaptein trenger et kompass. Og kompasset, det er kapteinens hjerte, som også er båtens hjerte.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s