Kom til meg

14192557_10207123719471673_5616795860212603599_nJeg er ofte plaget av stress. Å ha den minste lille ting på agendaen kan gjøre meg helt utslitt, selv om det er de hyggeligste agenda-punkter som tenkes kan. Men når jeg er som mest stresset, i ferd med slite meg selv ut fullstendig, kan jeg høre en indre røst som sier: «Kom til meg. Kom til meg, så skal du få hvile.» Jeg vet ikke hvem det er, men det er ikke nødvendig å vite. Det eneste som er nødvendig, er å slippe alt jeg har i hendene, slå av TV eller musikk, slippe alt, og bare lukke øynene. Så har jeg en følelse av å bli tatt godt vare på. Jeg trenger ikke engang å puste. Det er noen som puster for meg. Og det er godt å vite, at alt er i gode hender. Etter en stund hører jeg den samme røsten si: Nå kan du strekke deg, puste dypt og sakte åpne øynene. Og jeg opplever en indre ro, som jeg kan ta med meg ut i hverdagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s