Odin melder seg ut av Fremskrittspartiet

frp_eple-500px

(Rapport fra drømmeland)

Vel, jeg har da aldri vært medlem av dette partiet i våkenland, men i drømmeland har jeg åpenbart vært medlem, selv om jeg ikke fikk kjennskap til det før nå nettopp. Jeg kan finne på å gjøre de utroligste ting i drømmeland. – Jeg var et ganske ferskt medlem, og var dratt på et møte for å lære litt mer om politikk, for på det området følte jeg meg ganske grønn. Men formannen, som hadde ordet, brukte hele møtet til å skjelle ut en annen formannskandidat, og overøste vedkommende med stygge ord og forbannelser. 

Nei, et slikt parti kan jeg da ikke være medlem av, tenkte jeg, og forlot møtet, noen illusjoner fattigere. Jeg gikk ned trappen og kjente på utgangsdøren, men den var låst. Da hørte jeg opphissede stemmer på utsiden, og det var da motkandidaten til nåværende formann, og dennes støttespillere. De var i ferd med å bryte seg inn for å ta over formannsstillingen (forestillingen). Og minst like stygge i språket var disse.

Vel, straks de hadde brutt seg inn og stormet opp trappen, så jeg mitt snitt til å stikke. Nei, politikk, det var visst ingenting for meg. Men partiet, som jeg var blitt medlem av, men som jeg nå ville forlate, hadde skaffet meg et kredittkort med særs gode betingelser. Skulle jeg beholde det, til tross for at jeg forlot partiet? – Tja, det måtte jeg tenke nærmere over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s