Puslespill

(Rapport fra drømmeland)

Jeg var puslespill-instruktør. Gjennom å legge puslespill, kunne man utvikle sin personlighet og tilegne seg livserfaring. Jeg nærmet meg en som var i gang. Han syntes det var ensformig, og vanskelig. Alle bitene hadde den samme gråfargen. Det var den øverste del han holdt på med, det var himmelen, og den var ensformig grå. Når bitene ikke viste noe motiv, var det vanskeligere å finne ut hvilke biter som passet sammen. «Bare hold ut litt til», sa jeg trøstende / oppmuntrende, «nå kommer du straks ned til bebyggelsen. Da vil alt bli mye enklere å finne ut av, da alle slags detaljer vil vise seg.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s