Jordbær-terapi

(Rapport fra drømmeland)

Plages du av sorg, tunge tanker? – Synes du livet er vanskelig? – Da er det på tide å prøve en sesjon med jordbær-terapi. – Det er en spesielt kraftig terapi-form. I tillegg er den svært rimelig – koster ikke mer enn en kurv jordbær. Den eneste begrensning ved denne behandlings-formen, er at den kun kan utøves sommertid, når solen skinner og det er pent vær. Terapi-formen er såpass enkel at den egner seg for selvbehandling. Man kan sikkert få noen til å assistere, men det er strengt tatt ikke nødvendig.

Slik går du frem: Sett av et par timer på dagtid. Kjøp deg en kurv med jordbær. Finn så et rolig og uforstyrret sted i skogen, der du kan legge deg ned i gresset / mosen. Lukk øynene, slapp godt av og spis jordbærene, ett bær av gangen, langsomt. Fokuser på smaken og lukten av jordbær. Glem tiden. Jordbærene holder rede på tiden. Når det ikke er flere jordbær igjen, er sesjonen over. Jeg er sikker på at alle som forsøker dette, vil føle seg mye bedre etterpå. Gjenstår det noe, sett av tid til en ny behandling om noen dager. Lykke til.

Man kunne kjøpe en kurv moreller i stedet for jordbær, og gå frem på samme måte, men da vil virkningen bli en helt annen. Men fornøyd blir man sikkert også da.

dthgcdafynm-q6yteeztla7m7kwuy2de8eexyle82pja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s