Opplevelsen av å være fremme

For mange år siden lengtet jeg etter å reise ut i kosmos og besøke fjerne galakser og fjerne planeter der jeg kunne utforske utforske eksotiske og fantastiske sivilisasjoner, møte de mest utrolige vesener. Denne lengselen ble stadig sterkere inntil jeg en vakker dag innså at det jo var akkurat det jeg hadde gjort.

Her var jeg på planeten jorden i en avkrok av galaksen kalt Melkeveien, og jeg treffer på fascinerende livsformer. Noen er det til og med mulig å lære av og å være glad i. Da er jo alle drømmene mine gått i oppfyllelse, og jeg trenger ikke å lengte mere. Jeg er kommet frem til sist.

dotmatrix-0003

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s